El PSC aposta per l''Smart democràcia'


  • Comparteix:

Pere Soler, a la dreta, i Ferran Villaseñor durant la roda de premsa

Pere Soler, a la dreta, i Ferran Villaseñor durant la roda de premsa

El PSC proposa que l'equip de govern iniciï un procés de participació ciutadana sobre els pressupostos. Els socialistes aposten perquè les consultes sobre aquest tema es facin extensives a altres d'interès general i que s'utilitzin mecanismes digitals per fer-ho.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat en roda de premsa que aquesta proposta vol sumar esforços en la idea de la 'Smart democràcia'. Per als socialistes és bàsic que el ciutadà pugui decidir a què es destinen algunes partides.

Ferran Villaseñor

Demanem a l'equip de govern que faci un pas en els nous conceptes de participació ciutadana, no només presencials sinó també digitals.


Villaseñor ha afegit que les consultes digitals haurien de ser vinculants i que el govern es comprometés a portar-ho a aprovació al ple municipal. El PSC alerta, però, que la participació ciutadana no pot començar amb temes massa ambiciosos i que s'ha de fer pas a pas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.