La Floresta dóna el tret de sortida a tres mesos d'obres de millora


Temes relacionats

L'arranjament dels carrers a la Floresta començarà abans d'acabar el 2012 ( 5/jul/12)

La urbanització del sector de la Muntanyesa Nord es retarda fins al 2013 (26/abr/12)

Urbanitzar tots els carrers de la Floresta, principal repte del nou consell de barri del districte ( 1/feb/12)


  • Comparteix:

Moment del consell de barri de la Floresta

Moment del consell de barri de la Floresta

La Floresta enceta tres mesos d'obres que donen compliment a la partida de lliure disposició de 287.000 euros que els veïns han prioritzat pel que queda d'any. La urbanització del carrer de Bonavista, l'arranjament parcial d'accessos a Mas Fortuny i la instal·lació de la càmera de videovigilància són algunes de les actuacions d'aquesta partida, que també preveu altres al 2013. L'equip de govern s'ha mostrat esperançat de mantenir el ritme inversor al districte malgrat la incertesa econòmica.

El que resta d'any seran mesos d'obres per a la Floresta. Les entitats veïnals i el grup de treball de territori del consell de barri han ratificat i prioritzat el paquet d'obres que s'executaran fins al desembre, donant compliment a la partida de lliure disposició de 287.000 euros.

Els treballs per aquest 2012 consisteixen en la instal·lació d'una càmera de videovigilància a l'entorn de l'estació i una tanca de seguretat al carrer de Quadra de Canals. També està previst la urbanització del carrer de Bonavista, la senyalització del Bosc Literari de la Serreta i les escales del bosc naturalista, i l'arranjament d'un tram dels accessos a Mas Fortuny.

El president del consell de barri de la Floresta i tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, s'ha mostrat esperançat que al 2013 continuï aquest ritme inversor malgrat les incertes econòmiques.

Carles Brugarolas

En els propers mesos hi haurà esforç important inversor a la Floresta. Però el que no està clar és que es pugui mantenir el ritme de cara al 2013.


La partida preveu altres actuacions ja de cara al 2013 com la pavimentació del sector de Tarruell Sud i la recollida d'aigües pluvials de la Muntanyesa Sud. Amb relació a la Muntanyesa Nord, la urbanització començarà tal com estava previst al primer trimestre de l'any vinent.

La sessió també ha servit perquè entitats veïnals, el PSC, ICV-EUiA i uaSC denunciïn la manca d'informació sobre els consells i la baixa participació ciutadana que, aquest dijous, ha reunit 10 persones. ICV-EUiA, de la seva banda, ha lamentat que el nou reglament de participació no contempli la presència dels partits de l'oposició als grups de treball dels consells.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vergonyós, una altra vegada sense les actes de l'anterior consell i encara no s'envia informació de les convocatòries dels Consells als veïns. La Floresta te més 5000 habitants i de públic érem solament 10. Vull recordar que en un Ple l'ajuntament es va acordar, mitjançant una moció institucional, enviar un díptic a tota la població de Sant Cugat explicant el tema dels Consells, drets, obligacions i el lloc on podien obtenir les convocatòries i actes. Es una burla a la participació ciutadana i potser ha arribat el moment de demanar alguna dimissió.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 5/oct/12


Les deu persones que estaven com públic es mereixen la medalla de la ciutat al mèrit a la constància. Una cosa tinc clar, si els responsables de la participació estiguessin en una empresa privada ja fa temps que estarien a la cua de l'atur.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 5/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.