L'EMD nega irregularitats en el nou conveni del complex esportiu


Temes relacionats

El vocal Pau Alonso demana un nou concurs per gestionar el complex esportiu ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

L'EMD diu que el complex esportiu comptarà en breu amb nou conveni

L'EMD diu que el complex esportiu comptarà en breu amb nou conveni

L'EMD de Valldoreix nega que hi hagi cap irregularitat en l'acord de la junta de veïns que renova el conveni del Complex Esportiu a Eventing Sports 5, SL. El president de l'entitat, Josep Puig, ha destacat que el nou conveni preveu que l'empresa assumeixi les despeses d'aigua i energia a canvi d'una subvenció anual de 50.000 euros per part de l'EMD. D'altra banda, Puig ha desmentit que en el nou acord es perdi l'ús de la pista verda tal com denuncia la Candidatura de Progrés i Catalanista (CPCV).

Puig ha explicat que la pista verda ja formava part de l'espai que hagués hagut de gestionar la concessionària des de l'inici del conveni, quan governava la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV). I és ara, afirma Puig, quan els tribunals han donat la raó a la reclamació d'Eventing Sports 5 i per això l'empresa hi farà unes pistes de pàdel.

Puig ha destacat que l'antic govern de l'EMD ja va intentar arribar a un nou acord amb la concessionària i, per això, no entén que ara la Candidatura Progressista el critiqui. Segons ha especificat Puig, el nou acord estableix que les despeses d'aigua i energia aniran a càrrec de l'empresa a canvi d'una subvenció anual de 50.000 euros per part de l'EMD. Aquest fet, diu Puig, permetrà un gran estalvi a l'EMD, que fins ara havia d'assumir unes factures anuals que podien arribar als 130.000 euros.

Josep Puig

En el conveni es deia que els subministraments d'aigua, llum i gas anaven a càrrec de l'EMD i pujaven més de 100.000 euros. Ara hi ha una subvenció al concessionari de 50.000 euros.


Puig també ha avançat que per substituir l'ús lliure de la pista verda, l'EMD de Valldoreix té preparats un parell d'espais que podran suplir-la a partir del segon cap de setmana de mes. La ubicació dels espais es donarà a conèixer en breu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Us heu venut patrimoni públic , per donar-ho aun particular, amb afany de lucre : maneres de fer convergent

arnau martorell i escayola. Enviat el 5/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.