Romeva veu greu comparar el nazisme amb omplir el Camp Nou de senyeres


  • Comparteix:

Raül Romeva / Font: Rarafont.eu

Raül Romeva / Font: Rarafont.eu

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva (ICV) ha presentat una pregunta a la Comissió Europea i el Consell Europeu per denunciar que el director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, comparés la crida a omplir el Camp Nou d'estelades amb l'Alemanya nazi. L'ecosocialista ha fet aquesta petició juntament amb l'eurodiputat per CiU Ramon Tremosa.

En un comentari a Twitter, Ramírez va enllaçar la notícia sobre la crida precedint-ho de la salutació nazi 'Sieg Heil'. El dia abans ja havia dit: 'Si els culers secunden la consigna i omplen d'estelades el Camp Nou semblarà l'estadi dels Jocs Olímpics de Berlín del 36'.

Romeva i Tremosa han qualificat la comparació del director d'El Mundo d''infame, vergonyosa i insultant', i han demanat a la Comissió Europea i al Consell, que responguin si aquestes afirmacions s'adeqüen als valors democràtics i de respecte a la diferència, fonament de la Unió Europea i reconeguts en els tractats i la carta de drets fonamentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.