El cap local de la JNC, Àlex Calmó, és un dels nous consellers de CDC


  • Comparteix:

Àlex Calmó és ara el president local de la JNC en funcions

Àlex Calmó és ara el president local de la JNC en funcions

El cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Àlex Calmó, ha estat elegit conseller nacional de CDC en el 17è congrés de les joventuts del partit, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Girona. Calmó resta com a cap local en funcions fins que tingui lloc l'assemblea d'on sortirà el proper líder. D'altra banda, el també santcugatenc Oriol Torres ha estat escollit conseller nacional, en aquest cas de la JNC.

Calmó ja havia anunciat que deixava el càrrec de cap de la delegació local de la JNC, que ha ocupat durant sis anys. En aquest sentit, ha explicat que era el moment de deixar pas a gent diferent i d'assumir nous reptes.

Àlex Calmó

Porto ja sis anys com a cap local de la JNC, ara que deixo aquesta responsabilitat vull seguir compromès al partit i aquesta és una manera de seguir-hi implicat.


El proper cap a la ciutat haurà de sortir de l'assemblea local que tindrà lloc després de la comarcal de dimarts vinent, i de moment Calmó resta en el càrrec en funcions. La delegació local vol celebrar l'assemblea en les dues o tres properes setmanes amb l'objectiu d'agilitzar la renovació de càrrecs.

La JNC de Sant Cugat ha enviat vuit delegats al congrés, on s'ha debatut sobre l'estat propi i el full de ruta cap a la 'llibertat de Catalunya'. A banda, les joventuts de convergència han elegit la seva nova presidenta, Marta Pascal, que substitueix Gerard Figueras.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.