CiU vol que Catalunya sigui el proper estat d'Europa


  • Comparteix:

Logotip de la formació nacionalista / Font: CiU

Logotip de la formació nacionalista / Font: CiU

El ple municipal es posicionarà sobre la necessitat que Catalunya iniciï el camí cap a un estat propi dins de la Unió Europea, gràcies una moció presentada per CiU. Segons els nacionalistes, aquesta és l'única via per garantir el progrés social i econòmic del país així com el foment de la cultura i llengua pròpies.

El regidor de CiU Jordi Puigneró ha explicat a Cugat.cat que amb aquesta moció volen repetir el consens aconseguit al Parlament on una resolució d'ERC i de la federació nacionalista sobre l'autodeterminació va rebre el suport d'ICV-EUiA i altres grups independentistes. Puigneró confia que els ecosocialistes i la CUP votin a favor del text, que el PSC no s'hi oposi i del PP ja preveu el vot contrari.

Jordi Puigneró

Esperem que ICV-EUiA i la CUP hi donin suport. Del PSC esperem que, com a mínim, no hi voti en contra i del PP no esperem res.


El ple municipal d'aquest mes tindrà lloc dilluns de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.