ICV emplaça la resta de forces d'esquerra a Sant Cugat a treballar perquè la Generalitat aturi la urbanització a Can Busquets


  • Comparteix:

Can Busquets està qualificada com 'urbanitzable no programat'.

Can Busquets està qualificada com 'urbanitzable no programat'.

ICV aposta perquè els tres partit d'esquerres a sant Cugat sumin forces i es presentin davant el nou govern tripartit de Catalunya per aturar la urbanització de Can Busquets. Segons els ecosocialistes cal aprofitar el canvi polític per forçar la Generalitat per aturar la construcció de 64 cases unifamiliars en aquesta zona forestal.

El portaveu del grup municipal d'Iniciativa, Xavier Boix, ha assegurat que els grups municipals d'Iniciativa, el PSC i ERC han de reunir-se amb Salvador Milà, futur conseller de Medi Ambient pel grup ICV-EUiA, per aconseguir aturar la urbanització a Can Busquets. Aquest va ser un compromís dels ecosocilaistes en cas que Iniciativa entrés al consell executiu de la Generalitat.

Ara, ha dit Boix, ICV, ERC i PSC han d'unir esforços per aturar la modificació del PGM en aquesta zona. Els ecosocialistes volen comptar amb la complicitat d'ERC tot i que els republicans van votar a favor, en el seu dia, a la modificació de PGM a la Floresta.

Xavier Boix

Iniciativa, PSC i ERC ens hem d'unir per buscar alternatives a la urbanització de Can Busquets.


El portaveu ecosocialista ha afirmat que el fet que la Generalitat estigui governada pels tres partits d'esquerra garantirà que els municipis adquireixin més competències i recursos, perquè els governs progressistes, ha dit Boix, tenen molt en compte els ens locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.