El PSC proposa eliminar la taxa de clavegueram


Temes relacionats

ICV-EUiA aposta per adequar l'IBI a les possibilitats de la ciutadania ( 9/oct/12)

La CUP situa la tarifació social al centre de la negociació de les ordenances fiscals ( 8/oct/12)

Cicle d'entrevistes als portaveus dels partits locals ( 4/oct/12)

El PSC aposta per l''Smart democràcia' ( 3/oct/12)

El PSC aposta per retallar càrrecs directius i propaganda i revisar l'IBI industrial (26/set/12)


  • Comparteix:

Villaseñor en un moment de l'entrevista

Villaseñor en un moment de l'entrevista

El PSC és partidari de compensar la pujada de taxes i de l'Impost de Béns Immobles (IBI), xifrada en un 3'5%, amb l'eliminació de la taxa de clavegueram. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, també ha defensat la necessitat de fomentar l'activitat industrial així com la participació ciutadana en les qüestions de ciutat. A més, s'ha referit al rebuig de la formació a l'actual traçat de la Ronda Sud. Villaseñor ha fet aquestes declaracions en el marc del cicle d'entrevistes als portaveus polítics que està fent Cugat.cat durant aquesta setmana.



El portaveu socialista ha parlat sobre la pujada de taxes municipals i de l'IBI d'un 3'5%, l'equivalent a l'IPC d'enguany, sobre la que ha dit que no hi havia altra opció. Tot i això, Villaseñor ha avançat que posaran sobre la taula la supressió de la taxa de clavegueram com a compensació d'aquest increment.

Ferran Villaseñor

Impositivament Sant Cugat és una de les ciutats més cares. Aquesta és una pujada relativament moderada. S'hauria de compensar amb reduccions d'altres taxes.


El portaveu socialista s'ha mostrat partidari de reorganitzar gran part de les àrees de l'Ajuntament, inclòs el cartipàs polític, sense tocar les partides destinades a Serveis Socials. Sobre l'ens, també ha refermat el compromís amb la defensa dels treballadors públics com a garantia del bon funcionament dels serveis públics.

Pel que fa a l'ocupació, Villaseñor ha proposat millores als polígons industrials de la ciutat per fomentar la creació de llocs de treball al sector de la indústria i ha emplaçat l'equip de govern a cercar sòl per atreure aquesta activitat. En aquest sentit, el PSC creu que cal potenciar encara més el Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

Preguntat sobre la redacció del Pla de Mobilitat, Villaseñor ha lamentat que aquest document arribi tard. Sobre el traçat de la Ronda Sud, el portaveu ha refermat l'oposició al dibuix actual.

Ferran Villaseñor

Al ple ja vam votar en contra que la Ronda Sud entrés a l'àmbit de Torre Negra. Veurem finalment què passa, però ara hi veiem un perill.


Villaseñor ha carregat durament contra l'acció de govern de l'EMD de Valldoreix assegurant que el territori 'no té un govern autònom, té un delegat del govern de Sant Cugat'.

El cicle d'entrevistes als portaveus de les formacions amb presència al ple continua aquest dijous amb el president del PP, Jordi Carreras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.