Carreras (PP): 'Els pressupostos del 2012 no afronten la situació de crisi'


  • Comparteix:

Jordi Carreras, durant l'entrevista

Jordi Carreras, durant l'entrevista

El PP critica l'equip de govern per la 'falta de previsió econòmica' i lamenta que els pressupostos del 2012, aprovats l'any passat, 'no afronten la situació de crisi'. Els populars defensen que cal suprimir la taxa de clavegueram en la línia de baixar la pressió impositiva als ciutadans, i consideren que no s'hauria d'haver pujat l'Impost de Béns Immobles (IBI). Ho ha dit el portaveu del PP, Jordi Carreras, en el marc del cicle d'entrevistes als portaveus polítics que està fent Cugat.cat durant aquesta setmana.



Carreras creu que l'Ajuntament s'enfronta a un problema econòmic 'agreujat' no només per la crisi sinó per la 'falta de previsió' de l'equip de govern. El portaveu popular assegura que els comptes del 2012 van reduir una mica la despesa però sense ajustar-los a la 'greu situació' econòmica. Admet que el govern sí que ho fa ara perquè 'no tenen més remei', però lamenta la manca de capacitat de maniobra de l'equip de govern.

Jordi Carreras

Costa d'entendre per què els pressupostos del 2012 són iguals que els de l'any anterior. No s'afronta la situació de crisi.


Carreras ha tornat a fer una crida perquè es prioritzin als propers comptes les partides que més influeixen en la ciutadania i n'ha posat com a exemple les escoles bressol. El popular no ha volgut dir de quines partides s'hauria de retallar perquè considera que és una tasca que pertoca al govern local.

En paral·lel, el portaveu popular ha assegurat que el Pla de Mobilitat és 'fantàstic i molt complet', però diu que no sap si es podrà fer pels diners que pot suposar. Pel que fa a la Ronda Sud, assegura que si arriba al ple municipal hi votaran en contra, i no entén per què s'inclou en aquest pla si fins i tot l'alcaldessa s'ha posicionat en contra.

Jordi Carreras

Estem en contra la Ronda Sud. També ho està l'alcaldessa. Però si és així, per què hi és, al Pla de Mobilitat?


Carreras ha admès que la relació amb l'equip de govern en alguns temes és molt distant, sobretot pel que fa a diversos aspectes de les polítiques de família.

El portaveu popular ha obert la porta a repetir com a candidat del partit a les municipals si la formació li ho demana i el context personal li ho permet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.