Aturats, pensionistes i jubilats tindran descompte en els tallers del Casal de Valldoreix


Temes relacionats

Valldoreix porta el rebuig a l'eliminació de les EMD a totes les administracions (13/oct/12)


  • Comparteix:

Moment de la junta de veïns de Valldoreix d'aquest dijous

Moment de la junta de veïns de Valldoreix d'aquest dijous

Els pensionistes, jubilats, aturats i membres de famílies nombroses o monoparentals de Valldoreix tindran bonificacions del 50 i 10% en els preus públics dels tallers educatius del Casal de Cultura del territori. Totes les forces, amb l'abstenció de la Candidatura de Progrés, han donat el seu suport a l'aprovació inicial de la modificació de les noves ordenances fiscals que tindran un augment del 3'1% per la variació de l'IPC. La sessió també ha servit per anunciar l'aportació de 400.000 euros per part de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació per al soterrament de les línies d'alta tensió.

Els usuaris dels tallers d'activitats educatives del Casal de Cultura podran beneficiar-se, a partir del primer de gener, de diversos descomptes inclosos en els preus públics de les ordenances fiscals. L'aprovació inicial de la modificació de les ordenances contempla una bonificació del 50% de la quota dels usuaris jubilats, pensionistes o aturats.

Un altre descompte serà el del 10% en la quota dels alumnes que formin part de famílies nombroses o monoparentals. A més, l'EMD podrà concedir reduccions de la quota a les persones que acreditin una situació familiar amb dificultats. L'entitat també ha canviat el calendari dels tallers, que començaran al gener, perquè les famílies monoparentals puguin acollir-se a les bonificacions. L'EMD ha afegit una exempció pels menors de dos anys que assisteixin als espectacles de la programació estable de cultura.

D'altra banda, el president de l'EMD, Josep Puig, ha donat compte de l'aportació de 400.000 euros per part de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació per al soterrament de les línies d'alta tensió.

Josep Puig

La Diputació posa a disposició aquest servei a les administracions. L'ajuda és per aquest 2013.


La junta de veïns també ha aprovat de forma definitiva l'establiment de la Fira de segona mà i intercanvi de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.