L'EMD espera assolir un acord pel conveni econòmic abans de dos mesos


Temes relacionats

La Generalitat dóna la raó a l'Ajuntament en el contenciós territorial amb l'EMD (19/gen/11)


  • Comparteix:

Puig confia en arribar a un acord amb l'Ajuntament

Puig confia en arribar a un acord amb l'Ajuntament

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha assegurat que l'acord amb l'Ajuntament pel nou conveni econòmic serà una realitat abans de dos mesos. De fet, la data límit per renovar el conveni és a finals d'any. Puig ha recordat que és necessari actualitzar aquest conveni, ja que en els últims cinc anys 'hi ha hagut molts canvis'.

El president de l'EMD ha explicat que les negociacions amb l'Ajuntament, que es van iniciar abans de l'estiu, van 'pel bon camí', tot i el posicionament divers de les dues administracions. L'Ajuntament i l'EMD estan concretant punt per punt l'acord. Puig s'ha mostrat esperançat amb què aquest sigui una realitat abans de dos mesos.

Josep Puig

Com sempre són posicionaments diferents d'administracions diferents, però van pel bon camí. D'aquí a dos mesos estarà resolt.


Tot i el bon ritme que, assegura Puig, segueixen les negociacions, el màxim responsable de l'EMD de Valldoreix ha recordat que la renovació del conveni és necessària per poder ajustar-lo als canvis experimentats.

Josep Puig

És un conveni del 2007 i en cinc anys hi ha hagut molts canvis. No és fàcil.


L'actual conveni que regula, entre d'altres, les aportacions econòmiques de l'Ajuntament a l'EMD és del 2007 i s'ha aplicat durant els darrers cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.