CiU, en contra de crear dues comissions que regulin Can Monmany


Temes relacionats

El ple debat la independència, els deutes del govern amb la ciutat i l'IBI (15/oct/12)


  • Comparteix:

Can Monmany / Font: Stcvo.wordpress.com

Can Monmany / Font: Stcvo.wordpress.com

L'equip de govern s'ha oposat a la proposta conjunta del PSC i ICV-EUiA per a la creació d'una comissió que decideixi la forma jurídica i els usos de l'equipament de Can Monmany. La moció presentada per socialistes i ecosocialistes pretenia que un grup mixte, format per l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix, estigués integrat per representants polítics tant del govern com de l'oposició, així com per tècnics. La CUP i el PP han votat a favor d'aquesta mesura.

Els partits que han presentat la proposta han defensat que la creació d'aquesta comissió no ha de tenir un cost econòmic. L'equip de govern, però, s'ha oposat. El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha explicat en la sessió plenària que estan preparant un conveni amb l'EMD que regularà la gestió d'aquest equipament, com el lloguer, els llogaters i les obres a realitzar. Casajoana ha afegit que aquest conveni entre ambdues administracions inclourà la creació d'una comissió formada íntegrament per tècnics de Sant Cugat i Valldoreix. El govern local considera, d'altra banda, que els usos de la masia de Can Monmany estan 'regulats i clars' i és per això que creuen que la moció del PSC i d'ICV-EUiA és 'innecessària'.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Bien, ahora ya entiendo el concepto de transparencia de este gobierno. Pido a la oposición que actue como tal, controle y si es necesario denuncie el caso para que no tengamos que lamentar alguna acción "incompletamente legal". La falta de transparencia es la principal fuente de las dudas.

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 16/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.