Marta Canas substitueix Jordi Puigneró al capdavant de la JNC


  • Comparteix:

Puigneró diu que es vol dedicar més a la presidència comarcal de la JNC.

Puigneró diu que es vol dedicar més a la presidència comarcal de la JNC.

Marta Canas és la nova cap de la JNC de Sant Cugat en substitució de Jordi Puigneró que abandona el càrrec per dedicar més temps a la presidència de la formació comarcal. El primer acte del partit, en aquesta nova etapa, ha estat la redacció d'un manifest que denuncia que el pacte tripartit a Catalunya ha donat la presidència a un Maragall que actuarà sotre les ordres del PSOE.

Després d'un any al capdavant de la secció local, Jordi Puigneró deixa la presidència de la JNC en mans de Marta Canas, militant de la JNC des de 1992. Canas, que ja va ocupar el càrrec anteriorment, ha estat escollida cap de la formació amb el vot unànim de l'assemblea.

La jove santcugatenca ha estat consellera nacional i va anar el número 17 a les llistes de CiU a les eleccions municipals. Fins ara, coordinava l'àrea d'acció social de la JNC. El seu predecessor, Jordi Puigneró ha parlat així de Canas:

Jordi Puigneró

La Marta Canas és una persona molt treballadora, deixo la presidència en bones mans


Puigneró continuarà militant a la JNC fins d'aquí a un any, moment en què complirà els 30 anys. Fins ara, el convergent compaginava la presidència de la JNC amb la del partit a nivell comarcal, tasca a la qual es dedicarà més àmpliament.

D'altra banda, la formació ha redactat un manifest contra el pacte tripartit del nou govern català que, segons la JNC, funcionarà sota les ordres de Zapatero. L'expresident del partit ha lamentat que ERC s'hagi doblegat a uns interessos que, diu, no són bons per a Catalunya:

Jordi Puigneró

ERC, abans i després de les eleccions, tenis un únic objectiu: expulsar CiU del govern


L'assemblea que ha escollit Marta Canas presidenta de la JNC ha comptat amb la presència del president de CDC i exsecretari de la secció, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.