Madaula s'afilia al PSC i es qualifica d''antiindependentista'


  • Comparteix:

Ramon Madaula durant l'entrevista al diari 'Ara' / Font: Ara.cat

Ramon Madaula durant l'entrevista al diari 'Ara' / Font: Ara.cat

L'actor santcugatenc Ramon Madaula ha anunciat la seva recent afiliació al PSC declarant-se 'antiindependentista' en una entrevista que ha publicat el diari 'Ara' aquest diumenge. Madaula defensa que s'ha de fer un referèndum per resoldre la qüestió de l'estat propi a Catalunya i insisteix que els catalans es troben en un moment polític on 'cal donar la cara'. En paral·lel, l'actor es mostra molt preocupat per la situació cultural del país i critica la pujada de l'IVA.

Ramon Madaula reconeix que se sent identificat amb la cultura espanyola i no vol renunciar-hi, motius pels quals rebutja la independència de Catalunya. L'intèrpret santcugatenc ha anunciat que està afiliat al PSC i ha mostrat la seva confiança en l'equip del terrassenc Pere Navarro per convertir l'Estat espanyol en un estat federal. Madaula també ha defensat que 's'ha de cuidar i protegir el català per sobre del castellà', però ha indicat que 'la situació no està tant malament com ens la pinten'.

L'actor també ha parlat de les mesures del govern espanyol i més concretament de la pujada de l'IVA cultural, que defineix com 'un cop molt baix per al teatre'. Citant xifres d'assistència als espectacles, Madaula considera que el sector està en crisi i que 'comença la pitjor temporada de la història del teatre a Barcelona dels últims 10 o 20 anys'. Davant aquesta situació, l'actor es mostra 'molt preocupat' i subratlla que el futur 'pinta molt malament'.

L'actor local també està d'actualitat perquè ha estrenat l'obra 'Oleanna' al Teatre Romea.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El que diu R. Madaula em sembla contradictori. Si el preocupa l'economia, només hi ha una solució. A més, ser independents no implica renunciar a la cultura espanyola, bé, jo no penso fer-ho.

LIDIA FERRER. Enviat el 22/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.