La ciutadania interpel·la l'Ajuntament sobre les inversions als districtes


Temes relacionats

El pressupost ordinari disponible per al 2013 es redueix un 4'3% (22/oct/12)


  • Comparteix:

L'audiència pública ha tingut lloc a la sala de plens

L'audiència pública ha tingut lloc a la sala de plens

La inversió en els districtes i el finançament dels serveis públics són algunes de les preocupacions que la ciutadania ha expressat aquest dilluns a l'audiència pública del projecte de pressupostos per al 2013. El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha presentat a la ciutadania les línies mestres dels comptes per a l'any vinent i ha respost, conjuntament amb altres regidors de l'equip de govern, els dubtes de particulars, membres d'entitats i associacions de veïns sobre les despeses i inversions per a l'exercici que ve.

Més d'una quarantena de persones ha omplert aquest dilluns la sala de plens per conèixer de primera mà l'avantprojecte de pressupost previst per a l'any vinent i que encara manté algunes incògnites, sobretot pel que fa a les transferències d'altres ens públics supramunicipals.

Els veïns presents a l'audiència s'han interessat especialment per les inversions de millora dels districtes de Mira-sol, la Floresta i les Planes i per conèixer les partides destinades a polítiques socials i educació.

Públic

Volem saber si té previst fer una exposició al Consell de Barri de Mira-sol sobre les prioritats d'inversió / On són les partides per polítiques socials? / Quin percentatge de reducció tenen previst per a les aportacions a les entitats?


Les partides de lliure disposició, que quedaran establertes en uns 80.000 euros per districte, ha estat una de les incògnites que ha despertat més interès. Alhora, els assistents també han volgut saber si el consistori explicarà directament als barris el pressupost.

La ciutadania present a l'audiència també s'ha interessat per conèixer els projectes de Promusa i la possibilitat que inverteixi en pisos ja habitats per ajudar famílies en dificultats, per les partides destinades a l'Escola de Música i per la possibilitat de vendre i fer concessions de patrimoni municipal per obtenir ingressos extraordinaris.

A la presentació, hi han assistit diversos membres de l'equip de govern municipal i representants dels grups de l'oposició, de l'equip directiu i de la gerència de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.