CiU celebra 25 anys al capdavant de l'Ajuntament


  • Comparteix:

CiU organitza una diada per donar gràcies als santcugatencs

CiU organitza una diada per donar gràcies als santcugatencs

CiU vol celebrar amb els santcugatencs els 25 anys ininterromputs que han estat al capdavant del consistori. Amb aquesta intenció la federació nacionalista ha organitzat una celebració aquest diumenge al matí al camí de can Borrell que comptarà amb diverses activitats. L'exalcalde, Lluís Recoder, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, seran els encarregats de fer els parlaments que precediran diverses activitats per a totes les edats.

Al 1987, CiU assolia l'alcaldia sota el lideratge de Joan Aymerich i des d'aleshores han estat tres els alcaldes nacionalistes que sumen en total 25 anys al govern municipal. Ara la federació nacionalista vol donar les gràcies als santcugatencs per la confiança dipositada en tot aquest temps.

El lloc escollit per la federació és el camí de Can Borrell a la zona situada entre el forat de Can Bocàs i el Pi d'en Xandri. Allà els copresidents nacionalistes, Xavier Martorell i Cristina Paraira, donaran la benvinguda als assistents a un quart de deu del matí i seguidament, a les deu estan previstos els parlaments de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i l'actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

A dos quarts d'onze començarà la botifarrada popular que servirà per agafar forces per fer les activitats programades per a la resta del matí. Està previst fer un desbrossament de la flora colonitzadora de la riera i fer una recollida de brossa selectiva. A més, el infants tindran l'oportunitat de gaudir de tallers pensats per a ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.