Convocatòria de beques per a transport escolar al gener per a les Planes


Temes relacionats

Comencen les obres del carrer Font de les Planes que s'allargaran dos mesos (11/oct/12)

El carrer Nostra Senyora de l'estrada estarà urbanitzat a finals de setembre (31/jul/12)

El Pla de Barris a les Planes s'allargarà fins al 2014, dos anys més tard del previst (17/jul/12)

Preocupació a les Planes pel transport escolar de cara al curs vinent ( 3/jul/12)

Les Planes utilitza els diners de lliure disposició per urbanitzar el carrer de la Font (26/abr/12)

Es constitueix el consell de barri de les Planes, amb la mirada posada en el nou règim d'usos del Casal (31/gen/12)

El ple frena una moció del PP sobre la seguretat a les Planes (20/jul/11)


  • Comparteix:

La propera cita del consell de barri planenc serà el 23 de gener

La propera cita del consell de barri planenc serà el 23 de gener

40 famílies de les Planes podran optar al gener a una línia de beques pel transport escolar en la qual l'Ajuntament assumirà el pagament d'una o dues terceres parts de la quota de 270 euros. Una convocatòria que s'ha anunciat al consell de barri del districte d'aquest dimecres on l'Associació de Veïns de les Planes ha reclamat la intervenció de la regidoria de Seguretat per eradicar els problemes d'inseguretat que l'entitat denuncia als voltants de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

A petició de l'Espai Familiar de les Planes, les associacions de veïns i les famílies, la regidoria d'Educació ha decidit fer arribar les beques per a transport escolar fins al districte. L'únic requisit per poder acollir-se a la convocatòria, que serà al gener, serà que les famílies facin un primer pagament de 90 euros.

El president del consell de barri, Joan Puigdomèch, ha explicat a Cugat.cat que el consistori es farà càrrec d'un o dels dos pagaments fraccionats restants de 90 euros, en funció de la situació econòmica dels demandants. Puigdomènech ha apuntat que, majoritàriament, es tracten de famílies de l'escola La Floresta.

Joan Puigdomènech

Ens trobem amb famílies per a les quals la quota és una càrrega. Les Planes, pràcticament en el seu conjunt, s'en va a l'escola de la Floresta.


A la sessió també s'ha exposat la preocupació de l'Associació de Veïns de les Planes pels problemes d'inseguretat que diu es viu als voltants de l'estació de FGC. El president de l'entitat, Sergio Torres, ha emplaçat la regidoria de Seguretat a posar fil a l'agulla al tema perquè 'afecta la imatge de les Planes'.

Sergio Torres

Aquest senyor, amb el temps que portem parlant d'aquest tema... Jo hauria vingut al consell de barri per conèixer de prop el problema.


El PP ha aprofitat per abanderar la necessitat de més seguretat ciutadana, tot recordant que la resta de partits del ple van tombar una moció popular que reclamava més presència policial a la zona.

Sobre les obres del districte, tècnics municipals han informat que la urbanització dels carrers Calvari, Llum i, possiblement, Sanatorio, posaran punt final al Pla de Barris. Tot i que la data de finalització està prevista pel 2014, l'Ajuntament no descarta acollir-se a una pròrroga de quatre anys més en funció del context econòmic. Amb relació a la urbanització de Can Borrull, l'aprovació definitiva arribarà al maig.

En el que portem de curs, el consell de barri de les Planes ha estat el més participatiu amb la presència d'una vintena de persones. La sessió ha comptat amb la presència de representants del PP, PSC i la CUP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.