Reunió extraordinària de les EMD per analitzar el seu futur


  • Comparteix:

La trobada es farà a l'Espai Molí del Talladell / Font: vilaweb.cat

La trobada es farà a l'Espai Molí del Talladell / Font: vilaweb.cat

Les EMD de Catalunya es reuneixen aquest dissabte al Talladell, Tàrrega, per analitzar les excepcionals circumstàncies derivades de l'anunci del govern espanyol de suprimir les entitats territorials inferiors al municipi, entre les que es troben les EMD. El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, conjuntament amb el director general d'Administració Local de la Generalitat, Joan Cañada, presideixen aquest dissabte l'assemblea extraordinària de l'Agrupació d'EMD de Catalunya (AEMDEC).

L'assemblea, que té lloc a l'Espai Molí de l'EMD de Talladell, també debatrà sobre l'encaix de les EMD en l'avantprojecte de llei de governs locals i de llei d'hisendes locals, promogudes pel departament de Governació de la Generalitat.

L'assemblea també comptarà amb la presència del vicepresident de l'AEMDEC i president de l'EMD de Jesús (Tortosa), Pere Panisello, del president de l'EMD de Talladell, Pere Domingo, i del president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, entre d'altres.

L'AEMDEC agrupa un total de 63 EMD de Catalunya, que representen 16 de les 41 comarques de Catalunya. La població censada a les EMD catalanes està propera a les 25.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.