L'alcaldessa referma l'aposta de Sant Cugat per la cooperació internacional


Temes relacionats

El PP vol uns comptes que garanteixin la cohesió social (24/oct/12)


  • Comparteix:

Curs de formació en consum a l'Equador / Font: Xarxa de Consum Solidari

Curs de formació en consum a l'Equador / Font: Xarxa de Consum Solidari

L'alcaldessa, Mercè Conesa, defensa el manteniment de les polítiques de cooperació internacional davant les crítiques del PP en aquest sentit. Els populars han criticat aquesta setmana que es mantingui aquesta partida als pressupostos en lloc de protegir als santcugatencs en l'apartat social. Conesa ha recordat que la partida s'ha reduït fins al 0,7% i que part de les mancances de Catalunya es deriven de l'impagament del govern de l'estat a la Generalitat.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat al PP que la partida destinada a cooperació internacional s'ha reduït de l'1% al 0,7%, ha defensat la seva continuïtat i ha instat els populars a lluitar perquè el govern de l'estat compleixi els deutes que manté amb la Generalitat per satisfer les necessitats dels santcugatencs.

Mercè Conesa

Un dels valors de Sant Cugat és ser una ciutat solidària. Diria al PP que coneguin la tasca que es fa i reclamin que el govern pagui el que deu.


Conesa ha fet aquestes declaracions durant el programa 'Línia Directa' de Cugat.cat (91.5FM) on també ha assegurat que l'àrea de Serveis Socials del consistori treballa perquè els ciutadans rebin l'atenció que necessitin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.