Els socialistes volen un referèndum que pregunti sobre les retallades


Temes relacionats

La CUP, contra el nou conveni del complex esportiu de Valldoreix ( 5/oct/12)

El vocal Pau Alonso demana un nou concurs per gestionar el complex esportiu ( 4/oct/12)

L'EMD nega irregularitats en el nou conveni del complex esportiu ( 4/oct/12)

Eventing Sports Cinc seguirà gestionant el complex esportiu de Valldoreix (19/jul/12)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa del PSC d'aquest dimecres

Moment de la roda de premsa del PSC d'aquest dimecres

El PSC vol que Sant Cugat demani al govern espanyol que convoqui un referèndum per conèixer la posició de la ciutadania envers les retallades. Els socialistes aposten, a més, perquè la nostra ciutat s'adhereixi al col·lectiu que promou el web Exigimosunreferendum.org i es posiciona a favor de la vaga general de 14 de novembre. Tot plegat ho presentaran en una moció al ple de novembre.

El PSC presentarà una moció al proper ple municipal perquè l'Ajuntament sol·liciti al govern espanyol que convoqui un referèndum per preguntar a la ciutadania quina és la seva posició respecte les retallades que està duent el PP. En aquest sentit, els socialistes donen suport, i volen que així ho faci també el consistori santcugatenc, al col·lectiu representat per la web Exigimosunreferendum.org, com ja ho han fet personalitats com la Premi Ciutat de Sant Cugat, Victòria Camps, entre d'altres. El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat que ells estan d'acord al dret de decidir, també relacionat amb les retallades.

Ferran Villaseñor

Volem que l'Ajuntament doni suport a aquesta iniciativa de persones destacades de diferents àmbits. Entenem que el dret a decidir és un fet innegable també en referència a les retallades.


El PSC se suma, a més, a la convocatòria de vaga general del 14 de novembre. Els socialistes han explicat que, com ja han fet en altres ocasions les dietes que percebin durant aquella jornada les cediran a alguna entitat solidària.

D'altra banda, el PSC està estudiant presentar una moció en defensa de l'actual model de la pista verda de Valldoreix. Els socialistes volen que el govern local s'impliqui en el procés de gestió del complex esportiu i que forci l'EMD a no renovar el conveni a l'actual empresa concessionària Eventing Sports que contempla crear en aquest espai unes pistes de pàdel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.