Romeva parla sobre l'esquerra catalana amb Maragall i Carod-Rovira


Temes relacionats

Balcells: 'Estem aglutinant persones per al projecte Nova Esquerra Catalana' (11/oct/12)

Balcells vol una esquerra que respongui els reptes nacionals i socials del país ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

Raül Romeva en una imatge d'arxiu / Font: Rarafont-eu

Raül Romeva en una imatge d'arxiu / Font: Rarafont-eu

L'eurodiputat ecosocialista Raül Romeva és un dels quatre ponents de la xerrada 'Esquerra i país' que té lloc aquest dilluns al Col·legi de Periodistes de Catalunya. El polític santcugatenc comparteix estrada amb l'expresident d'ERC i exvicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod Rovira, l'exconseller d'Ensenyament i exdirigent del PSC, Ernest Maragall, i el filòsof Josep Ramoneda. La xerrada comença a les dotze del migdia i compta amb la presentació d'un altre santcugatenc, el periodista i exdiputat Josep Maria Balcells.

L’acte consisteix en una breu presentació, a càrrec de Balcells. La intervenció dels ponents té una durada màxima de 10 minuts, seguida d’un diàleg entre ells i, finalment, responen les preguntes dels assistents, amb la intenció de debatre sobre el futur de l’esquerra catalana i del país.

Els tres polítics ponents han fet sentir recentment la seva veu sobre el paper que ha de jugar l'esquerra catalana. Maragall i Carod Rovira han mostrat obertament les seves desavinences amb les direccions de PSC i ERC, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.