La CUP defensa reobrir la comissions d'investigació després de les eleccions


  • Comparteix:

Amb les eleccions, les comissions al Parlament s'han dissolt

Amb les eleccions, les comissions al Parlament s'han dissolt

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) demana que el Parlament elegit les eleccions del 25 de novembre reobri les comissions d'investigació sobre les Caixes d'Estalvi Catalanes i la Gestió en l'Àmbit Sanitari. La formació independentista presentarà una moció al ple municipal de novembre ja que creu que aquests mecanismes són una bona manera de fer 'pressió' i evitar que es tornin a cometre certs fraus.

Quan acaba una legislatura les comissions queden automàticament dissoltes, però la CUP considera que cal reobrir aquestes dues per la importància que tenen i el fort 'neguit social' que han provocat els casos relacionats amb la gestió de l'àmbit sanitari i de les caixes d'estalvi. El membre de la formació Aniol Pros ha explicat a Cugat.cat que presentaran una moció al ple per demanar que es reobrin aquestes dues comissions.

Aniol Pros

Volem que l'Ajuntament demani al govern sorgit del 25N que es reobrin les comissions d'investigació de les caixes d'estalvi i sobre la gestió de l'àmbit sanitari.


Amb l'avançament de les eleccions no han comparegut a les comissions, entre d'altres, l'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, el president del Banc d'Espanya, Luis Linde, o exdirectius de les caixes d'estalvi catalanes intervingudes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.