El PSC vol canviar la seu del consell Centre-Oest


Temes relacionats

L'Oficina d'Atenció Ciutadana s'apropa als santcugatencs a través de Twitter ( 6/nov/12)

Un grup de treball abordarà l'incivisme a Coll Favà, Centre-Est i Monestir ( 7/nov/12)


  • Comparteix:

Els regidors socialistes durant la roda de premsa

Els regidors socialistes durant la roda de premsa

El PSC demana que es convoqui d'una vegada per totes el consell de barri Centre-Oest després de patir un retard de més de dos mesos. Els socialistes volen que, durant la propera sessió veïnal, el govern presenti les partides del pressupost del 2013 que es destinaran directament en aquesta zona de la ciutat i que es canviï la seu del consell. El PSC proposa que l'antic ajuntament aculli les sessions i que d'aquesta manera es deixin de fer a la sala de plens de l'antic ajuntament, a la plaça de la Vila.

El regidor del PSC Pere Soler critica que no es convoqui el consell de barri Centre-Oest i acusa directament al regidor i president d'aquest consell, Jordi Puigneró, de voler fer morir aquest punt de trobada entre polítics, veïns i entitats.

Pere Soler

Ahir es va fer el consell del Centre-Est però demanem que es posi fil a l'agulla perquè no acabin morint els altres consells, com l'oest que sembla inoperant.


Tot i aquestes crítiques, el PSC veu amb bons ulls l'entrada en funcionament del nou Twitter de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), @010santcugat, en matèria de participació, i que es treballi per millorar la web de l'Ajuntament, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.