Les JERC creuen que la sala Hoboken no satisfà les reivindicacions ciutadanes


Temes relacionats

La sala Hoboken passa a ser un espai més a disposició de la ciutadania ( 7/nov/12)

Cugat.cat visita la Sala Hoboken, que obrirà les portes la setmana vinent (31/oct/12)

Dissidència Sònica anuncia un boicot informatiu a la sala Hoboken ( 9/oct/12)

La sala de concerts fa un crida a la participació als grups locals (28/set/12)


  • Comparteix:

Captura de la web de la sala / Font: Salahoboken.com

Captura de la web de la sala / Font: Salahoboken.com

Les JERC consideren que la sala Hoboken, que comença a caminar aquest divendres, no respon a les reivindicacions de les entitats i grups de música de la ciutat. La branca juvenil d'ERC també critica el procés d'adjudicació de la gestió de la sala que qualifica d''obscur i poc publicitat'. A més, també assenyala que l'Ajuntament encara no ha aclarit si hi haurà facilitat per accedir a l'espai amb transport públic.

La branca juvenil d'ERC creu que el resultat del procés de creació d'una sala de concerts a la ciutat, fruit de reivindicacions històriques, no compleix amb les expectatives. La formació independentista troba a faltar algunes de les reclamacions d'entitats i músics de la ciutat - per exemple, els bucs d'assaig - perquè l'espai sigui l'equipament polivalent que, segons les JERC, necessiten les entitats de la ciutat.

El portaveu de les JERC, Èric Gómez, posa de manifest que la crítica es dirigeix al 'desvirtuament' de la iniciativa aprovada el 2005 i no a la sala Hoboken. A més, denuncia que la concessió no s'ha fet amb la transparència i publicitat que requeria una iniciativa com aquesta 'dificultant' que altres empreses i entitats optessin a la gestió.

Èric Gómez

El concurs es va adjudicar de forma opaca. Critiquem que no s'hagi publicitat i que les bases no han estat ben definides dificultant que altres empreses o entitats hi participessin.


La formació juvenil també reclama saber si el consistori posarà en marxa alguna iniciativa en l'àmbit de la mobilitat per garantir l'accés a la sala, ubicada a Can Solà, mitjançant transport públic.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De que us sorpreneu, CIU passa sempre del que demanin i opinin les entitats o associacions. A ells l'única cosa que els preocupa és la seva imatge i promocionar-se politicament.

Joan Serrallonga. Enviat el 8/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.