Puig respon Villaseñor per criticar la pèrdua de competències de l'EMD

Josep Puig

Política

Publicat el 14/nov/12 per Mar Castro

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, nega que la brigada municipal de Sant Cugat hagi assumit competències de la brigada municipal de Valldoreix a diferència del que ha alertat fa uns dies el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor. Puig critica que el socialista faci declaracions 'sortides de to' i sense cap fonament.

El president de l'EMD, Josep Puig, assegura que no té 'cap coneixement' que la brigada municipal de Sant Cugat hagi assumit competències de la de Valldoreix. És per això que el president ha criticat les declaracions fetes en roda de premsa fa una setmana pel portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, i que aquest ho posi com a exemple per dir que l'administració valldoreixenca és 'sucursalista' de la de Sant Cugat.

Josep Puig

No tinc cap coneixement que una feina que havia de fer la brigada de l'EMD l'estigui fent la de Sant Cugat. Dir que l'EMD està perdent competències trobo que és una sortida de to.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puig respon així després que Villaseñor també hagués criticat el silenci 'inconcebible' del president després d'haver-se fet públic l'informe de l'interventor on proposava l'eliminació de l'EMD.