CiU porta al ple una moció contra la violència envers les dones


Temes relacionats

Sant Cugat reedita el seu compromís contra la violència de gènere (22/nov/11)


  • Comparteix:

El text ja es va aprovar al ple de novembre de l'any passat / Font: Petreraldia.com

El text ja es va aprovar al ple de novembre de l'any passat / Font: Petreraldia.com

CiU portarà al proper ple municipal una moció encaminada a combatre la violència de gènere. Aprofitant la celebració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, l'últim diumenge de mes, la formació nacionalista també vol reconèixer la tasca de les persones que treballen a la ciutat per eradicar aquestes situacions. El partit està en converses amb les altres forces polítiques presents al consistori perquè la moció esdevingui institucional.

La formació nacionalista considera que vulnerar els drets de les dones és un 'impediment' per assolir la democràcia plena, la pau, el desenvolupament i el dret a exercir la ciutadania. Amb aquest text, CiU també vol recordar totes les persones que treballen en la comissió de lluita contra el maltractament i la violència de gènere, creat ara fa 11 anys. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania i membre de CiU, Susanna Pellicer, confia que el text esdevingui institucional perquè és una proposta amb poca càrrega política.

Susanna Pellicer

És un text amb el qual estan d'acord moltes institucions. És poc polític i molt pràctic.


De fet, la comissió prepara el seu informe anual sobre l'estat de la violència de gènere a Sant Cugat, unes conclusions que sortiran a la llum l'últim dimarts de mes. En la comissió hi participen el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Valldoreix, el Centre Borja, la Policia Local i el grup d'atenció a la víctima dels Mossos d'Esquadra, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.