Els grups municipals porten els debats socials al ple


Temes relacionats

El ple busca el suport de l'AMB per pagar les zones verdes expropiades (19/nov/12)

La CUP vol que Promusa destini a lloguer els pisos buits de Sant Cugat (13/nov/12)

CiU porta al ple una moció contra la violència envers les dones (12/nov/12)


  • Comparteix:

Imatge d'una sessió anterior del ple municipal

Imatge d'una sessió anterior del ple municipal

Els grups municipals porten les seves propostes a la sessió plenària d'aquest dilluns, que començarà a les set de la tarda. Els partits s'hauran de posicionar sobre qüestions en matèria d'habitatge, sanitat, violència envers les dones, retallades, cooperació i millores en el municipi.

CiU, el PSC, ICV-EUiA i la CUP porten al ple una moció conjunta per a l'adhesió al manifest institucional del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que es commemora l'últim diumenge de mes.

De la seva banda, el PP proposa millores en les voreres de la Floresta com a defensa de la seguretat vial.

A més, el PSC reclamarà el manteniment de la pista verda de Valldoreix i demanarà dotar de transparència i informació la despesa municipal en solidaritat i cooperació. Conjuntament amb ICV-EUiA, els socialistes posaran sobre la taula del ple la proposta de sotmetre a referèndum o consulta les retallades del govern espanyol i de la Generalitat.

La CUP buscarà el suport de la resta de grups municipals per a la creació d'un cens actualitzat d'habitatges buits i desocupats de la ciutat, així com l'impuls del lloguer social. La proposta cerca que l'Ajuntament faci de mediador perquè bancs, particulars, promotors i constructors que tenen habitatges buits en propietat els cedeixin a l'Oficina Local d'Habitatge (OLH) i així Promusa els pugui destinar a lloguer social. La CUP també insta el nou govern, una vegada celebrades les eleccions, a reprendre la comissió d'investigació sobre les caixes d'estalvi catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.