El Pressupost del 2004 serà de 'contenció' i la inversió 'espaiada' en els propers 4 anys


  • Comparteix:

L'alcalde ho ha anunciat en l'esmorzar-balanç del 2003.

L'alcalde ho ha anunciat en l'esmorzar-balanç del 2003.

El Pressupost municipal del 2004 serà un pressupost de 'contenció' segons ha avançat l'alcalde. Lluís Recoder, en la seva valoració de l'any, ha explicat que el 2003 va ser un any 'excepcional' pel que fa la inversió com a culminació dels projectes de l'anterior mandat. De tota manera, aquest any, tot i baixar el ritme d'actuacions, es pensen enllestir obres en execució com el Pla del Centre o el Museu de la ciutat.

Després d'un any com el 2003, marcat pels grans projectes de ciutat, el pressupost del 2004 es caracteritzarà per la contenció i els ajustos necessaris que permetin fer front a la baixada de recursos que pels ajuntaments ha suposat la supressió de l'IAE i a més, poder seguir oferint el mateix nivell de serveis al municipi.

Segons Recoder, es tracta d'un pressupost difícil i menys ambiciós que el de l'any passat.

Lluís Recoder

No serà tan intens el 2004 com el 2003, perquè aquest any ha estat molt intens. Això no es pot repetir any rera any.



L'alcalde ha afegit que la voluntat de l'equip de govern és consensuar un Pla d'Actuació Municipal que permeti preveure i prioritzar els projectes i per tant les inversions que es faran durant aquests 4 anys.

En aquest sentit, Recoder ha assegurat que no frenaran el ritme de feina d'aquest passat mandat, i que al llarg d'aquesta legislatura continuaran treballant per enllestir projectes com la vianantització del centre, l'arranjament de la plaça Lluís Millet, la urbanització dels districtes o el Museu de la ciutat.

Lluís Recoder

L'any que ve no concentrarem totes les obres, donarem continuïtat a un camí que ja hem encetat.


Pel que fa als districtes, l'alcalde ha remarcat que la modificació de les contribucions especials, que finalment han quedat fixades en el 80% a càrrec dels veïns i el 20% a càrrec del consistori, endarrerirà el procés d'urbanització, que en un principi s'havia previst fer en només 4 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.