CiU atura una moció que demanava més transparència en cooperació


Temes relacionats

Sant Cugat compta amb un nou Pla Director de Cooperació (19/nov/12)

El PSC vol acordar els pressupostos amb el govern amb 22 propostes (24/oct/12)


  • Comparteix:

El socialistes han reclamat més informació sobre la partida de cooperació / Font: Samuel Aranda - ACN

El socialistes han reclamat més informació sobre la partida de cooperació / Font: Samuel Aranda - ACN

Els vots de l'equip de govern han impedit que prosperés una moció presentada pel PSC al ple d'aquest dilluns que reclamava més informació sobre les partides municipals destinades a cooperació internacional i la seva execució. Els socialistes han demanat els números d'aquesta àrea referent a l'exercici 2010 i 2011 en considerar que no queda clar quina és la quantitat finalment executada. El vot contrari de CiU ha impedit l'aprovació tot i que s'ha compromés a fer arribar tota la documentació a la resta de formacions.

El text, que ha rebut el suport del PP i ICV-EUiA, deixava clar el suport a la despesa municipal en cooperació internacional. El regidor socialista Pere Soler ha aclarit que la seva formació només reclama que es clarifiquin les xifres destinades i quines han acabat executant-se i quines no.

Pere Soler

Reclamem que no hem trobat la documentació del 2010 i que no s'ha fet la dació de comptes del 2011. Només demanem que la ciutadania pugui veure què s'ha fet.


El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha explicat que l'execució d'aquesta partida s'ha vist afectada per la situació econòmica i la Llei d'Estabilitat Pressupostària. En tot cas, ha assegurat que la informació relativa es farà arribar a totes les forces polítiques.

Carles Brugarolas

Com altres partides s'ha vist afectada per la situació. També ha afectat el canvi de normativa. En breu, els farem arribar tota la informació.


La CUP s'ha abstingut a la votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.