La CPCV continua la seva lluita perquè Valldoreix tingui pista verda


Temes relacionats

Pau Alonso presenta la renúncia com a vocal de la Candidatura a l'EMD (21/nov/12)

El vocal Pau Alonso demana un nou concurs per gestionar el complex esportiu ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

Moment de la presentació de Carme Babiloni, a l'esquerra, com a nova vocal del l'EMD

Moment de la presentació de Carme Babiloni, a l'esquerra, com a nova vocal del l'EMD

La Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV) ha presentat un contenciós administratiu contra l'acord de la junta de veïns per la supressió de la pista verda de Valldoreix. Així ho ha afirmat l'exvocal de la CPCV, Pau Alonso, durant la presentació del seu relleu, Carme Babiloni. La candidatura ja va presentar un recurs d'alçada a l'octubre per aquest motiu però, en no tirar endavant, han presentat aquest nou procés administratiu.

Pau Alonso ja va informar l'octubre passat que calia una actualització del conveni perquè amb la renovació de l'acord amb Eventing Sports 5 S.L. es perdia la pista verda per al territori i es construïen unes pistes de pàdel. Aquest dimecres, en el marc de la presentació de Carme Babiloni com a nova vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV), Alonso ha informat sobre aquest nou tràmit per salvar la pista verda per a Valldoreix.

Pau Alonso

Hem posat un contenciós contra l'acord de ple de la supressió de la pista verda de Valldoreix. Primer vàrem posar un recurs d'alçada però a causa de la resposta negativa hem tirat endavant el contenciós.


Aquestes declaracions s'han fet en el marc de la presentació de Carme Babiloni com a nova vocal de la candidatura per ICV-EUiA. Babiloni ha destacat que entre les seves propostes destaca veure com estan les finances del territori i fins a on es pot arribar.

Carme Babiloni

Veurem com estan les finances de Valldoreix, què es pot fer, fins a on podem arribar. Fa 27 anys que visc a Valldoreix, per la qual cosa tinc una gran memòria història del que ha passat en aquests anys.


Entre els principals objectius de Babiloni hi ha tancar els pressupostos, fer un seguiment exhaustiu del desenvolupament de les torres d'alta tensió, així com tancar el conveni econòmic. Babiloni, veïna del territori des de fa prop de 30 anys, és tècnica tributària i fiscal, i pertany a l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix (AVVPV) des del 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.