El PSC denuncia l'incompliment de les inversions als districtes

Anterior roda de premsa dels socialistes

Política

Publicat el 10/des/12 per Marc Sala

El PSC denuncia que l'equip de govern no executa gran part de les actuacions pressupostades als districtes i reclama acompanyar aquestes inversions d'un calendari. Segons els socialistes, des del 2008 s'acumula prop d'un milió d'euros en projectes sense executar a les Planes, Mira-sol i la Floresta. Arran d'aquesta situació, la formació té la intenció de presentar mocions al ple municipal i als consells de barri per vincular els projectes amb terminis concrets.

El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, considera aquesta situació 'una presa de pèl històrica' per als veïns dels districtes. Per això la formació es posa a disposició de les entitats i associacions amb presència als consells de barri per treballar en la confecció de calendaris que fixin els terminis d'execució d'aquestes partides. Villaseñor lamenta que l'equip de govern 'vengui fum' pel que fa a les partides pressupostàries.

Ferran Villaseñor

Cal una major planificació. Les rodes de premsa de l'equip de govern han de ser de veritat. No es gasten els pressupostos i ens han de dir per què.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons la formació, a les Planes manquen executar un total de més de mig milió d'euros des del 2008, a Mira-sol aquesta xifra se situa en més de 270.000 euros en els darrers dos anys i a la Floresta les actuacions pendents s'enfilen prop dels 200.000 euros des del 2009.