Esther Cabello, nova secretària general del PP a Sant Cugat


  • Comparteix:

Esther Cabello, a l'esquerra, acompanyada de Jordi Carreras

Esther Cabello, a l'esquerra, acompanyada de Jordi Carreras

Esther Cabello és la nova secretària general del PP de Sant Cugat en substitució de Maria Dolors Domènech, que abandona el càrrec per motius personals. Cabello assumeix la secretaria amb la intenció de 'millorar Sant Cugat' i treballar perquè el govern municipal posi remei a les necessitats 'reals' dels veïns de la ciutat cosa que, segons la dirigent, actualment no passa.

Cabello considera que les prioritats de l'equip de govern no donen resposta a les necessitats dels santcugatencs i redreçar aquesta situació és l'objectiu que s'ha marcat. També ha situat la transparència en la gestió dels recursos públics entre les seves prioritats.

Esther Cabello

El meu primer objectiu és millorar la ciutat. Intentar que els impostos dels ciutadans es gestionin amb transparència i es destinin a les necessitats dels santcugatencs.


La nova secretària general local va entrar a les files de Noves Generacions (NNGG) el 2002, des del 2010 forma part de la junta local i a les darreres eleccions municipals figurava a la llista electoral al número cinc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.