C's critica els partits locals per atacar l'esborrany del ministre Wert


Temes relacionats

Els partits donen suport a l'escola en català i demanen la dimissió de Wert (11/des/12)

Un centenar de persones dóna suport a l'escola en català (11/des/12)

El moviment Pi Groc continua mobilitzant la ciutat en contra de les retallades ( 1/des/12)


  • Comparteix:

Logotip de la formació

Logotip de la formació

C's critica els partits polítics amb presència al ple que s'han mobilitzat en contra de l'esborrany de la llei d'Educació impulsat pel ministre José Ignacio Wert i els acusa de 'manipuladors' i 'inconscients'. Segons la formació, el PSC, ICV-EUiA i la CUP donen cobertura a l'estratègia de CiU de desviar l'atenció al veritable problema de l'educació pública que C's situa en les retallades. A més, el partit recorda que cap membre de l'equip de govern no ha donat suport a la mobilització de l'AMPA del Pi d'en Xandri en defensa del sistema educatiu públic.

C's critica la reacció dels partits polítics davant el que, per ara, només és un esborrany i consideren que encara hi ha marge per a la negociació i carreguen contra els partits que s'han mobilitzat en lloc, diuen, de mostrar voluntat de diàleg. El responsable de comunicació de la secció local del partit, Aldo Ciprián, considera que l'ensenyament pateix en aquests moments altres problemes més importants. En aquest sentit, menciona la mobilització del Pi Groc, l'AMPA de l'escola Pi d'en Xandri, que a principis de mes van sortir als carrers de la ciutat per reivindicar l'escola pública. Ciprián recorda que en aquella protesta no hi havia cap membre de l'equip de govern.

Aldo Ciprián

Hi va haver una manifestació del Pi Groc on no va participar ningú del govern local. Això és el que preocupa realment a la gent i no lluites contra no se sap què.


Sobre l'esborrany, Ciprián no ha volgut entrar a valorar el que 'encara no és ni un projecte' i ha recordat que la seva formació sempre s'ha mostrat partidària d'un ensenyament públic de qualitat on els estudiants finalitzin el recorregut acadèmic dominant el català, el castellà i també l'anglès.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja és ben trist que nosaltres, per ser realment democràtics, hàgim de donar cobertura periodística a aquests enemics declarats de la llengua i cultura catalana. És sorprenent la seva hipocresía.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 11/des/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.