Esther Cabello (PP): 'Hem aconseguit en dos anys una executiva local cohesionada'


Temes relacionats

Esther Cabello, nova secretària general del PP a Sant Cugat (10/des/12)

El president del PP assegura que l'ambient al seu partit és de 'pau absoluta i unitat total' (14/set/10)

Jordi Carreras: 'La nova junta del PP és realista, però no ens posem límits' (10/jun/10)

La junta electa del PP creu que la destitució és una estratègia per col·locar Jordi Carreras de cap de llista ( 7/jun/10)

La direcció del PP justifica la destitució de la junta per la pèrdua de regidors i la mala gestió ( 4/jun/10)


  • Comparteix:

Esther Cabello durant l'entrevista

Esther Cabello durant l'entrevista

La nova secretària general del PP de Sant Cugat, Esther Cabello, ha avançat a Cugat.cat que els populars faran eleccions internes el mes vinent per elegir la nova executiva local i el president del partit, en funcions des de fa dos anys, després que la secció dels populars a Barcelona destituís l'anterior junta. Cabello ha afegit que no es preveu cap altra candidatura per a la presidència que la de Jordi Carreras, ara ja al capdavant del partit.

Esther Cabello ha explicat durant una entrevista aquest dilluns al program 'Primera Plana' de Cugat.cat (91.5FM) que des que fa dos anys es va canviar tota l'executiva local, el PP de la ciutat ha aconseguit posicionar-se de nou com a segona força a Sant Cugat i ha assolit un grup 'cohesionat'. És per això que, tot i que al gener s'obrirà un procés electoral intern, la previsió és que Jordi Carreras, ara president en funcions del partit, continuïi encapçalant el PP local.

Esther Cabello

La previsió és fer eleccions al gener o com a molt tard al febrer. Durant aquests dos anys hem aconseguit tenir un grup molt cohesionat. No preveiem que hi hagi cap altra candidatura.


Cabello es marca l'objectiu de fer arribar el seu missatge a tots els santcugatencs. En aquest sentit ha dit que tot i no sentir-se 'discriminats' pels ciutadans, sí que té la sensació que hi ha sectors de la població que no estan oberts a escoltar-los només perquè el missatge ve del PP.

Esther Cabello

No ens sentim discriminats. Però sí que ens consta que hi ha gent que només pel fet de sentir PP ja no ens escolta i volem arribar també a ells.


La nova secretària general local va entrar a les files de Noves Generacions (NNGG) el 2002, des del 2010 forma part de la junta local i a les darreres eleccions municipals figurava a la llista electoral al número cinc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.