Tots els grups del ple donen suport al Consell Assessor Urbanístic


Temes relacionats

Sant Cugat comptarà amb un Consell Assessor Urbanístic en els propers mesos (13/des/12)


  • Comparteix:

La plaça de Barcelona, renovada recentment / Font: Duranarquitectes.wordpress.com

La plaça de Barcelona, renovada recentment / Font: Duranarquitectes.wordpress.com

La ciutat tindrà un Consell Assessor Urbanístic Municipal que aportarà estudis sobre les propostes que plantegi l'equip de govern en aquesta matèria. L'objectiu del nou ens, que està previst que comenci a funcionar en tres mesos, és el de fomentar un desenvolupament urbà sostenible i apropar aquest àmbit de la gestió pública a la ciutadania. El ple d'aquest dilluns ha aprovat la proposta, presentada a través d'una moció institucional originària d'ICV-EUiA.

L'organisme estarà format per professionals i especialistes de prestigi a proposta dels grups municipals. La nova entitat farà recomanacions, gràfiques i escrites, sobre les propostes urbanístiques que plantegi l'equip de govern. Tot plegat amb l'objectiu de fomentar un urbanisme respectuós amb el medi ambient, protegint els espais naturals, agraris i no urbanitzables, i en equilibri amb les necessitats d'habitatge dels santcugatencs. El regidor d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha explicat que l'organisme introduirà millores tècniques a les propostes de l'Ajuntament.

Joan Calderon

El consell realitzarà recomanacions i valoracions sobre els projectes d'urbanisme de l'equip govern.


Les actuacions d'aquest nou consell hauran de proposar solucions ambientals satisfactòries a les necessitats d'accés, mobilitat i provisió de serveis d'aigua i energia, entre d'altres qüestions, de les zones en qüestió. El text aprovat aquest dilluns reclama que l'ens es constitueixi, amb el reglament de funcionament pertinent, en un termini de tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.