Conesa aposta per eines telemàtiques per incrementar la paticipació ciutadana


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, aposta per impulsar noves eines de participació ciutadana al municipi per incrementar la implicació dels santcugatencs en la política local. Conesa destaca que caldrà analitzar d'aquí a un temps el funcionament dels consells de barri, estrenats aquest any.

Segons Conesa, els consells de barri registren una reduïda assistència de públic que sol ser, en bona part, gent implicada en partits. L'alcaldessa considera que cal buscar eines perquè la resta de la ciutadania, molta de la qual no pot participar en els consells per dificultats d'horari i compromisos laborals, pugui involucrar-se en la participació política.

Mercè Conesa

Seria molt més fàcil participar-hi amb eines telemàtiques. Cal introduir-les en el debat ciutadà i en la participació.


D'altra banda, la nova web municipal entrarà en funcionament entre el juny i el setembre de l'any vinent.



  • Comparteix:

COMENTARIS

http://www.youtube.com/watch?v=Icgm8okmZso&list=PLC2D5EC0A190E4076&index=16 Inexplicable, ara la nostra alcaldessa diu a cugat.cat que ho solucionarà amb les noves tecnologies. ¡¡. El que ha de fer és aplicar la totalitat de la mocion institucional aprovada el passat mes de juny i replantejar-se el funcionament de la regidora de participació ciutadana fins a les ultimes conseqüències per la seva incapacitat demostrada. Si la gent no va als consells és perque no estan informats.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 23/des/12


Disculpeu, volia dir "regidoria"

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 24/des/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.