Conesa atribueix l'augment del preu de l'aigua a la mala gestió del tripartit


Temes relacionats

La tarifa de l'aigua augmenta un 22% a partir de gener (19/des/12)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha atribuït la pujada del preu de l'aigua a la mala gestió d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) en l'època del tripartit. Conesa ha assegurat que l'encariment, d'un 22%, és necessari per pagar el dèficit que l'exconseller de Medi Ambient Francesc Baltasar va deixar fa dues legislatures i que suma un total de 500 milions d'euros. L'increment s'aplicarà a partir de l'1 de gener i suposarà una pujada d'entre vuit i nou euros trimestrals en les factures de l'aigua.

Segons Conesa, la Generalitat es veu obligada a fer front al dèficit que Aigües Ter-Llobregat arrossega des de l'època del tripartit i que és la conseqüència d'una mala gestió per part de Francesc Baltasar, en el seu moment conseller de Medi Ambient. L'alcaldessa considera que l'increment del preu de l'aigua és necessari per posar fi al dèficit del grup i assegurar noves inversions de cara al futur.

Mercè Conesa

Les inversions han d'anar aparellades amb el preu de l'aigua, i això se suporta entre tots. Així podrem abordar noves inversions.


Aquest és el tercer augment que pateix la ciutadania en 12 mesos, el que suposa un creixement acumulat del 28,7% al nostre municipi. La darrera mesura respon a l'augment extraordinari del preu de venda de l'aigua d'un 70% que ha aprovat Aigües Ter-Llobregat (ATLL), que abasteix els dipòsits del municipi, en el marc de la privatització de l'empresa pública.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.