La uaSC demana al consistori actuar davant els actes d'incivisme de la Floresta


Temes relacionats

La uaSC exigeix al consistori que reactivi el projecte de l'hospital de referència (11/des/12)

La uaSC reclama més seguretat viària a l'entorn de l'escola la Floresta (14/nov/12)

La uaSC denuncia deixadesa en les línies d'autobús de la Floresta (18/jul/12)

La uaSC denuncia una manca de vigilància policial a la Floresta (29/set/11)


  • Comparteix:

La uaSC denuncia l'incivisme a l'estació de FGC de la Floresta

La uaSC denuncia l'incivisme a l'estació de FGC de la Floresta

La formació política Un altre Sant Cugat (uaSC) insta el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, a actuar davant els nivells d'inseguretat a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la Floresta. Segons la uaSC, els veïns del barri porten denunciant des de fa 15 anys la falta de control per part de la Policia Local sobre actes d'incivisme i inseguretat com venda de droga, baralles, consum d'alcohol i brutícia.

La formació ha proposat solucions com treballar conjuntament amb el departament de seguretat de FGC. El partit també proposa, en col·laboració amb els Serveis Socials, posar en marxa la càmera de seguretat, que encara està en període de proves, i augmentar el control de la zona amb les dotacions de la Policia Local. La uaSC també demana al consistori que s'estengui l''Operació 0,0' als voltants de l'estació de FGC de la Floresta per acabar amb el 'botellón'.

El membre de la uaSC Ramon Obach ha destacat que és una problemàtica de fa molts anys i que, en època de bon temps, les festes i els actes d'incivisme s'allarguen fins a altes hores de la matinada. Obach ha demanat tolerància zero per a aquestes accions a la zona.

Ramon Obach

El que proposo la uaSC és que l'Ajuntament posi mà amb aquest tema. Quan hi ha bonança climatològica hi ha uns autèntics rius de gent. Demanem tolerància zero per a aquestes coses.


El membre de la uaSC també ha afirmat que els veïns ja porten 15 anys denunciant als antics consells de districte i ara als consells de barri aquestes problemàtiques.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si tot el que passa i que denuncia aquest partit passés al centre de Sant Cugat estaria arreglat en vint-i-quatre hores. Han passat mes coses que s'han silenciat.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 7/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.