El govern presenta un recurs sobre el concurs d'ATLL


Temes relacionats

El Govern recorrerà al TSJC la resolució sobre el concurs d'ATLL ( 4/gen/13)

En dubte l'adjudicació a Acciona de la gestió d'Aigües Ter Llobregat ( 3/gen/13)

Acciona demanarà els diners avançats a la Generalitat si s'anul·la el contracte ( 3/gen/13)


  • Comparteix:

El govern ha recorregut l'adjudicació d'ATLL / Font: ACN

El govern ha recorregut l'adjudicació d'ATLL / Font: ACN

La Generalitat ha presentat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona. El govern demana suspendre temporalment la resolució de l'Organisme Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC), que va apreciar 'contradiccions' al procés de concessió i considera que Acciona hauria d'haver quedat exclosa per incompliment d'una de les bases. Amb aquest recurs, la Generalitat defensa el posicionament de la mesa de contractació, que va adjudicar la gestió d'ATLL a Acciona. L'adjudicació d'ATLL a Acciona es va fer amb el santcugatenc Lluís Recoder com a conseller de Territori i Sostenibilitat.

El govern ha presentat aquest divendres un recurs contenciós administratiu davant el TSJC contra la resolució de l'OARCC, on s'inclou parcialment el recurs especial que va formular la Societat General d'Aigües de Barcelona contra l'adjudicació de la gestió de l'empresa pública ATLL a l'empresa Acciona.

El litigi per la concessió d'ATLL rau en la divergència entre l'òrgan tècnic, que ha atorgat la gestió d'ATLL a Acciona, i l'òrgan de control, que no està d'acord amb l'adjudicació. En el recurs, la Generalitat defensa el contingut de l'acord de la mesa de contractació responsable de l'adjudicació, el valida jurídicament i argumenta que compleix escrupulosament amb el plec de condicions. Mentre el recurs estigui pendent de resolució, el govern demana que se suspengui de forma cautelar la resolució de l'OARCC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.