La santcugatenca Carmela Fortuny continua al capdavant de l'ICASS


Temes relacionats

Marta Subirà continuarà al capdavant de Polítiques Ambientals de la Generalitat (11/gen/13)

El santcugatenc Xavier Martorell, nou responsable de presons ( 8/gen/13)


  • Comparteix:

La santcugatenca Carmela Fortuny repeteix com a directora de l'ICASS

La santcugatenca Carmela Fortuny repeteix com a directora de l'ICASS

La santcugatenca Carmela Fortuny repeteix com a directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS). En aquesta nova etapa, l'ICASS se centrarà en la lluita contra la pobresa, el manteniment de les prestacions socials i el suport a la gent gran, segons ha explicat la directora. Fortuny, que encapçala l'ICASS des de fa dos anys, havia ocupat la regidoria de Serveis a la Ciutadania al consistori.

La lluita contra la pobresa serà la principal prioritat del nou mandat de Fortuny, que treballarà per establir sinergies amb departaments de la Generalitat com el d'Empresa i Ocupació, el de Salut i el d'Ensenyament. El manteniment de serveis i equipaments i l'ampliació de prestacions per a la gent gran també formen part dels objectius de l'ICASS, segons Fortuny.

Carmela Fortuny

La lluita contra la pobresa és la primera prioritat. També el manteniment de serveis i prestacions socials, el suport al Tercer Sector i l'ampliació de places per a la gent gran.


L'ICASS també pretén donar llum a la Llei Catalana de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a la Dependència, que a diferència de la llei espanyola oferirà atenció en funció del grau de dependència i promourà l'autonomia personal i la inserció social dels afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.