El PP s'afegeix a les reclamacions de millora de l'estació de Renfe


Temes relacionats

ERC reclama solucionar els problemes de l'estació de Renfe amb l'intercanviador (16/gen/13)

CiU reclamarà a Renfe que presenti solucions als problemes de l'estació (14/gen/13)


  • Comparteix:

Estació de Renfe a la ciutat

Estació de Renfe a la ciutat

El PP se suma a CiU i ERC en les peticions a Renfe perquè posi remei a la situació de l'estació de la ciutat, que des de l'estiu no disposa de personal ni màquines de venda de bitllets. La formació popular assegura que, després de traslladar la petició, l'operador ha respost que properament la situació de la parada santcugatenca millorarà amb màquines de venda de bitllets, personal i noves mesures de seguretat, unes accions que Renfe ja va avançar a Cugat.cat a principis de setmana.

El portaveu del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, assegura que l'empresa ferroviària, de responsabilitat estatal, els ha confirmat que 'properament' l'estació de la nostra ciutat comptarà amb els sistemes necessaris per a la venda de bitllets, personal responsable d'informar als usuaris i noves mesures de seguretat.

Jordi Carreras

Pel que ens han dit en menys d'un mes pot estar solucionat. Posaran màquines de bitllets, personal per informar i sistemes de seguretat.


Renfe va avançar a principis de setmana a Cugat.cat que estan estudiant optar per un altre model per a la parada que passaria per la venda automàtica de bitllets i la presència de personal en moments puntuals del dia.

En paral·lel, el PP també ha reclamat a la Generalitat que millori la freqüència de pas per la ciutat per fer que aquest servei sigui més 'eficaç' per a la ciutat. Segons els populars, la poca utilització d'aquest transport per part dels santcugatencs es deu al fet que ofereix una prestació 'poc efectiva'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La memòria és curta (novembre 2012) : La moció del PSC i ERC per millorar la mobilitat no convenç CiU. El vot en contra de CiU ha impedit que tirés endavant la moció que ERC ha presentat a través del PSC per solucionar els problemes de mobilitat de la ciutat. ICV-EUiA i la CUP han fet pinya amb els socialistes, sobretot, per reclamar la finalització del Pla de Mobilitat i una major transparència del procés de redacció d'un document que s'arrossega des de 2007. El text demanava, entre d'altres coses, fer un estudi sobre l'ús del transport local i instar el govern espanyol a incloure una partida en els pressupostos generals (PGE) per a l'intercanviador de Volpelleres. El PP s'ha abstingut en la votació." http://www.cugat.cat/noticies/Politica/75020.htm

Ferran Villaseñor. Enviat el 18/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.