Els grups municipals ratifiquen el trasllat de seu de Castellers de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Castellers estrenen local social a la rambla de Can Mora el mes que ve (18/gen/13)


  • Comparteix:

La nova seu dels Gausacs s'ubicarà al costat de Correus / Font: Google Street View

La nova seu dels Gausacs s'ubicarà al costat de Correus / Font: Google Street View

El ple municipal d'aquest dilluns ha donat el vistiplau a la cessió a Castellers de Sant Cugat del local municipal situat a la rambla de Can Mora número 21, aprovat amb els vots a favor de CiU, el PSC, ICV-EUiA i la CUP, i l'abstenció del PP. Tot i això, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que l'entitat seguirà assajant a la sala Canigó, a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC).

Tots els grups municipals, tret de l'abstenció del PP, han aprovat el trasllat de la seu de Castellers de Sant Cugat al soterrani del local de Correus, situat a la rambla de Can Mora, número 21, i de propietat municipal.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha llegit l'acord que dóna el dret d'ús a l'entitat de manera temporal, després que acabés el contracte amb l'anterior seu.

Xavier Escura

Autoritzem la cessió temporal d'ús del local ubicat a la planta soterrani de Correus a l'entitat Castellers de Sant Cugat per destinar-lo als seus fins associatius.


Com a intercanvi d’aquesta cessió, els Castellers es comprometen a fer les obres d’adequació que els siguin necessàries, a no malmetre l’espai, a assumir les despeses de conservació i manteniment. També es comprometen a a fer una sèrie d’actuacions sense contraprestació econòmica per a diferents actes de ciutat a partir del quart any d’estada en aquest local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.