ICV-EUiA s'apropa als santcugatencs a través d'una oficina municipal

Calderon, a l'esquerra, i Casamitjana seran els encarregats d'atendre als ciutadans

Política

Publicat el 22/gen/13 per Marc Sala

ICV-EUiA posa en marxa una oficina municipal amb la voluntat d'estrènyer lligams amb la ciutadania. Un cop al mes el portaveu i la regidora ecosocialistes Joan Calderon i Roser Casamitjana atendran a la seu del partit totes les persones o entitats interessades en conèixer l'activitat de la formació o que vulguin presentar propostes. La cita serà el tercer dimarts de cada mes.

La formació considera que la participació ciutadana és 'més important que mai' i amb aquesta intenció s'engega aquest servei d'atenció a les persones que s'ubicarà a la nova seu ecosocialista, al carrer de Sant Jordi número 5, el tercer dimarts de cada mes entre les sis de la tarda i les nou del vespre. L'oficina també es portarà a altres indrets de la ciutat per arribar a més població. Segons el portaveu Joan Calderon, el desprestigi actual de la política l'obliga a acostar-se més que mai als ciutadans.

Joan Calderon

És important que els polítics anem a la trinxera i ajudem els ciutadans des de la primera línia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Calderon i Casamitjana recolliran queixes, problemes i propostes dels santcugatencs. ICV-EUiA no descarta portar al ple, en forma de moció o de precs i preguntes, els temes que sorgeixin en aquestes reunions.