Ramon Bonastre continua a la Generalitat


Temes relacionats

Ramon Bonastre continua a la Generalitat (22/gen/13)

Ramon Bonastre, director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball (21/gen/11)

Ramon Bonastre deixa de ser president de CDC per motius professionals (17/set/09)


  • Comparteix:

Ramon Bonastre en una roda de premsa d'arxiu / Font: Gencat.cat

Ramon Bonastre en una roda de premsa d'arxiu / Font: Gencat.cat

La Generalitat ha nomenat aquest dimarts el santcugatenc Ramon Bonastre secretari d'Ocupació i Relacions Laborals. D'aquesta manera, Bonastre no es desvincula del govern on fins ara ocupava la direcció general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del departament d'Empresa i Ocupació. En clau local, va ser durant 11 anys president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Fins a l'actualitat, Bonastre ha estat director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del departament d'Empresa i Ocupació. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), ha realitzat un mestratge en Prevenció de Riscos Laborals i ha cursat estudis de doctorat sobre el sistema públic de prevenció de riscos laborals a l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La seva relació amb la Generalitat s'inicia als 80 quan ocupa diversos càrrecs al departament de Treball, fins l'any 1996. El 2002 ocupa el càrrec de subdirector general de Recursos Humans de la direcció general d'Emergències i Protecció. Després exerceix com a director general d'Emergències i Protecció Civil de Catalunya del departament de Justícia i Interior i com a cap d'àrea de Polítiques Sindicals del departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

Entre 2009 i 2011 Bonastre ha estat vicegerent de Recursos Humans i Organització de la UAB. A la mateixa universitat ha estat professor associat en la matèria de seguretat i salut laboral, de dret administratiu i de polítiques laborals.

A àmbit local, el santcugatenc va ostentar la presidència de CDC entre 1998 i 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.