Xavier Martorell continua com a president local de CDC


Temes relacionats

El santcugatenc Xavier Martorell, nou responsable de presons ( 8/gen/13)

Xavier Martorell, nou president de CDC a Sant Cugat (22/mai/12)


  • Comparteix:

Xavier Matorell, durant l'entrevista a Cugat.cat

Xavier Matorell, durant l'entrevista a Cugat.cat

El nou director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, el santcugatenc Xavier Martorell, continuarà davant la presidència local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), tot i el nou càrrec al govern. Martorell ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que totes dues responsabilitats són compatibles i que, per tant, no deixarà la seva vinculació política amb la ciutat.

En una entrevista al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat (91.5FM), Martorell ha assegurat que no pensa deixar el càrrec al capdavant de CDC a Sant Cugat, que ocupa des del maig de l'any passat, tot i el nou càrrec a la Generalitat com a director general de les presons catalanes.

Xavier Martorell

Sí i tant que sí que continuaré com a president de CDC a Sant Cugat perquè no és incompatible amb el meu nou càrrec.


Martorell ha lamentat que l'exalcalde i exconseller Lluís Recoder ja no formi part del nou govern d'Artur Mas i s'ha mostrat obert perquè el santcugatenc agafi més pes dins l'executiva local del partit.

D'altra banda, Martorell ha parlat de la recent polèmica sorgida arran d'una denúncia feta pel Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, que assegura hi ha un increment de queixes per possibles maltractament a la presó de Brians 2. Martorell ha negat aquesta situació i ha dit que a les presons del país no es viuen situacions de tensió ni de conflicte.

Xavier Martorell

Vostè entra a una presó i no veurà una situació de tensió. No hi ha cap informe que sigui això. Entenc que viure sense llibertat no és còmode però en cap cas es viuen situacions de conflicte.


Traslladar els presos de les presons de la Model i de Figueres i tancar aquests dos equipaments són els principals objectius que el director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat es marca per als propers quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.