El govern local encarregarà una nova estelada per restituir la sostreta

L'estelada l'han sostreta aquesta nit

Política

Publicat el 25/gen/13 per Redacció

La plaça de la Vila ha despertat aquest divendres sense l'estelada que onejava a l'asta de davant de l'ajuntament. La corda que permetia hissar la bandera independentista està tallada. L'alcaldessa qualifica de reprovable l'acció i afirma que se n'encarregarà una de nova, però evitant 'una guerra de banderes estèril'.


MIRA-HO A CUGAT TV

En declaracions a Cugat.cat l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha confirmat que algú ha tallat la corda de l'asta per sostreure-la. Conesa també ha afegit que es desconeix qui ha comès l'acció.

De moment, l'Ajuntament posarà la senyera a l'asta de la plaça de la Vila i no descarta tornar a demanar una estelada per tornar-la a posar. En tot cas, Conesa ha dit durant el programa 'Línia Directa' de Cugat.cat (91.5FM) que s'han d'estudiar diferents fórmules perquè aquest fet no es torni a repetir per no 'entrar en una guerra de banderes' estèril.

Mercè Conesa

Posarem la senyera i no descartem tornar a demanar una estelada per tornar-la a posar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una de les opcions, segons Conesa, és tornar a hissar l'estelada i retirar-la cada nit per evitar que es repeteixi la sostracció.

L'estelada va ser hissada aquest dimecres amb motiu de l'aprovació de la declaració de sobirania al Parlament i de la visita de la comissió directiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) a la ciutat.