CiU demana al PP una demostració de transparència sobre el 'Cas Bárcenas'


  • Comparteix:

El diputat Pere Macias en un moment de la visita a la ciutat / Font: ACN

El diputat Pere Macias en un moment de la visita a la ciutat / Font: ACN

CiU ha qualificat la informació publicada aquest dijous a 'El País' sobre el suposat cobrament de sobresous de dirigents del PP 'd'extrema gravetat' i demana 'humilitat' al partit a l'hora de valorar presumptes casos de corrupció d'altres partits. Així ho ha destacat el diputat al Congrés espanyol de CiU Pere Macias, en una visita a Sant Cugat on també ha demanat als populars una resposta política i de transparència. Macias ha exigit a la justícia que mostri celeritat en aquest tema i que es respecti la presumpció d'innocència del partit.

El nou capítol del 'Cas Bárcenas', que implicaria el mateix president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha servit aquest dijous a CiU per enarborar la bandera de la presumpció d'innocència en els casos oberts sobre corrupció política. En un acte a Sant Cugat, el diputat al Congrés espanyol per CiU Pere Macias, ha demanat que el PP expliqui si aquests fets són certs o no fent un gest de transparència, tal com han fet altres forces polítiques. En qualsevol dels casos, Macias ha explicat que es tracta d'una situació molt greu.

Pere Macias

En qualsevol dels casos dibuixen un panorama molt complicat perquè afecten el president del govern de l'estat i aquest és un fet molt greu. La situació és d'extrema gravetat.


Macias ha destacat que aquestes informacions, siguin certes o no, dibuixen un panorama molt complicat ja que les acusacions esquitxen el mateix cap de l'executiu espanyol. D'altra banda, el diputat veu positiu que el PP convoqui una reunió extraordinària del seu comitè executiu nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.