Picornell exportarà amb les JERC les propostes juvenils santcugatenques


Temes relacionats

Bernat Picornell, nou secretari d'organització nacional de les JERC (29/gen/13)


  • Comparteix:

Bernat Picornell en una fotografia d'arxiu

Bernat Picornell en una fotografia d'arxiu

Les propostes de la secció local de les JERC es faran extensibles a àmbit nacional de la mà del santcugatenc Bernat Picornell, que ha estat nomenat secretari d'Organització del partit. Segons Picornell, el referèndum sobre la independència de Catalunya i actualitzar l'organització interna de la formació són les línies centrals de les JERC per als propers mesos. En paral·lel, la branca juvenil d'ERC impulsarà arreu de Catalunya algunes de les mesures nascudes a la secció santcugatenca de les JERC, com el Pacte de Nit i el Carnet Jove.

Una gran campanya nacional per impulsar el referèndum independentista el 2014 és el projecte principal de les JERC, que s'encarregarà de difondre la plena sobirania entre els joves dels Països Catalans. A més, la formació durà a terme un procés per actualitzar la seva organització interna, al qual participaran tots els militants.

Segons Picornell, el partit també farà un seguiment del Pla Nacional de Joventut, que deixarà de ser vigent a finals d'aquest any, i farà extensibles arreu de Catalunya algunes de les propostes nascudes a la secció santcugatenca de les JERC.

Bernat Picornell

Volem fer arribar les propostes de Sant Cugat a totes les ciutats dels Països Catalans perquè puguin ser útils arreu de Catalunya.


Picornell ha assumit la secretaria d'Organització de les JERC al congrés nacional que la branca juvenil republicana ha celebrat aquest dissabte. El santcugatenc, que es farà càrrec de la gestió i coordinació de les diferents secretaries nacionals i seccions territorials de les JERC, considera 'un honor' poder estar a primera línia de la formació 'en moments tan importants com els que estem vivint'. Bernat Picornell va estar al capdavant de la branca juvenil d'ERC a Sant Cugat com a portaveu de l'executiva, i va ser secretari de coordinació interna i premsa de la junta permanent de les JERC del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.