El PPC tanca files entorn el dirigents del partit vinculats al 'Cas Bárcenas'

Política

Publicat el 8/feb/13 per Anna González

El portaveu del grup parlamentari del PP, Enric Millo, ha defensat els dirigents del partit vinculats a una presumpta comptabilitat oculta de la formació, segons diverses informacions publicades. Millo ha assegurat que aquestes notícies responen a una 'campanya difamatòria' contra el PP per aconseguir allò que no s'ha assolit a les urnes. El portaveu ha afirmat que és el moment que tots el partits siguin 'exemplars' davant els presumptes casos de corrupció que esquitxen diversos partits. Millo ha visitat aquest divendres Sant Cugat, acompanyat pel president provincial, Antoni Bosch, que ha criticat que la nostra ciutat se situï entre els ajuntaments que pengen l'estelada.

Tots dos dirigents del PP han defensat la innocència dels membres del partit relacionats amb una presumpta comptabilitat oculta de la formació i han expressat la seva plena confiança. El portaveu del grup parlamentari del PP, Enric Millo, ha lamentat les informacions publicades perquè, diu, responen a una 'campanya difamatòria' per fer fora el govern.

Enric Millo

Estic convençut que hi ha una campanya difamatòria contra el PP. Alguns volen aconseguir per la difamació allò que no han aconseguit a les urnes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Davant els presumptes casos de corrupció que afecten diversos partits, Millo ha dit que és el moment de 'ser exemplars' i depurar responsabilitats. De fet, Millo s'ha mostrat partidari d'actuar amb contundència en cas de confirmar actes delictius dins els partits i, fins i tot, apartar les persones imputades de les seves responsabilitats públiques.

El portaveu del grup parlamentari del PP també ha defensat el compliment de la legalitat davant aquells ajuntaments que pengen l'estelada i es declaren territoris independents. Per això ha lamentat que el govern posi a disposició dels consistoris el servei jurídic de la Generalitat, un posicionament de CiU, que diu, li recorda cada vegada més a 'Veneçuela'.

El president provincial del PP a Barcelona, Antoni Bosch, també ha recordat que els ajuntaments estan al servei de tota la ciutadania i per això veu un error posicionar-se amb mocions a favor de la independència i penjar l'estelada a la seu consistorial. Bosch ha reiterat que cal fer complir la legalitat i ha dit que obviar-la és 'viure una irrealitat'. En aquest sentit, ha lamentat que Sant Cugat sigui una d'aquestes poblacions que s'han afegit a l'Assemblea de Municipis per la Independència (AMI) i hagi penjat l'estelada a la plaça de la Vila.

Antoni Bosch

Un polític no pot viure la irrelitat. Si les lleis no serveix per a res anem malament. El que passa a Sant Cugat és matrix, manen les màquines.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els dos responsables del PP s'han reunit aquest divendres amb els membres de la secció local del partit, que té pendent celebrar unes eleccions internes per triar la nova junta, que ara està en funcions. El president local, Jordi Carreras, ha expressat la seva intenció de presentar-se a aquestes eleccions.