El PP critica que la rambla Ribatallada hagi perdut aparcament gratuït


  • Comparteix:

A la rambla Ribatallada ara no es pot aparcar de forma gratuïta

A la rambla Ribatallada ara no es pot aparcar de forma gratuïta

El PP lamenta que l'equip de govern hagi eliminat l'aparcament gratuït de la rambla de Ribatallada després de fer la poda de l'arbrat que hi impedia l'estacionament temporal de vehicles. Segons els populars, unes 40 places han estat substituïdes per noves zones de càrrega i descàrrega i aparcaments per a motos i persones amb discapacitat. De la seva banda, l'Ajuntament ha explicat que la decisió fa transitable una via per als vianants que fins ara lluitaven contra cotxes aparcats sobre les voreres i que les 33 noves zones blaves potenciaran l'activitat comercial a la zona.

El PP lamenta haver-se assabentat de la notícia a través dels operaris municipals que pintaven les senyalitzacions i no per l'equip de govern. Tot i reconèixer la necessitat de zones de càrrega i descàrrega, els populars lamenten que aquest espai ocupi l'equivalent, diuen, a 10 places d'aparcament gratuït.

El partit considera que, més que potenciar la zona blava, el que fa l'equip de govern és eliminar 'progressivament' l'aparcament gratuït cosa que, pel PP, 'deixa de ser un dret per a la ciutadania'.

En aquest sentit, el president del PP, Jordi Carreras, ha lamentat que el govern municipal dificulti la vida dels santcugatencs i de la gent que es desplaça fins a la ciutat.

Jordi Carreras

S'ha de facilitar al màxim la vida dels ciutadans. És una zona molt útil per als santcugatencs i la gent que ve a Sant Cugat i ara la limiten. Ens hi oposem.


El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha sortit al pas de les crítiques del PP assegurant que, amb aquest canvi, la rambla de Ribatallada es transforma en una via ordenada, amb rotació d'aparcament i que potenciarà l'activitat comercial a la zona.

Jordi Puigneró

A banda d'estar mal aparcats els cotxes, s'ha fet un canvi per ordenar la zona i afavorir les persones amb mobilitat reduïda i els comerços.


Amb la nova configuració de la via, les dues voreres presenten 33 zones blaves, 17 places per a motos, vuit per a bicis, dues per a persones amb mobilitat reduïda i 10 zones per a càrrega i descàrrega.

Segons Puigneró, un estudi intern de l'Ajuntament demostra que un 80% dels vehicles que fins ara aparcaven en aquest via no eren de conductors santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.